Feeds:
Posts
Comments

Archive for the ‘emotions’ Category

the look

Read Full Post »

Read Full Post »

awakenings

Read Full Post »

i dreamt of summer

Read Full Post »

Happy women’s day!

Read Full Post »

Read Full Post »

Nature knows bothing about sensitivity -Hermann Hesse

Read Full Post »

Read Full Post »

96 years of independence:)

Shqiptarlleku me thote:S’kam nevoje per elozhe
Mbame, qofte e me pak, nga c’te mbaj une ty.
Ngado qe te ropatesh, gerxheve te kesaj bote
Mjafton qe te kam dhe me ke, aty!

Aty ku askush tjetersim s’mund te beje
Me blloqe kartash dhe vula identiteti.
Aty ku as Zoti me dore s’mund te vere
Se shpirti i tij, ne shpirtrat tona mbeti.

Aty cdo materie nje fjale do te thote
Fjalen qe qumeshti i nenes na dha
Aty cdo fjale e shperndare neper bote
S’do tradhtoje kurre, shpirtin shqiptar!

shenim : poezia marre nga faqja: http://www.shqiperia.com

Read Full Post »

Read Full Post »

Older Posts »